Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Te deranjează petele pigmentare de pe ten?

Te deranjează petele pigmentare de pe ten? - BioUnique

Te deranjează petele pigmentare de pe ten?

  Melacocitele sunt celulele care produc melanină aceasta ducând la apariția petelor pigmentare de pe piele. Cauzele se datorează hiperactivității acestor celule. Expunerea prea mult la soare și mai ales fără protecție solară este un factor principal ce duce la apariția petelor pigmetare. De aceea este recomandat a se folosi crème cu factor de protecție solară vara dar și pe timpul iernii.

  Un alt factor care duce la formarea petelor pigmentare este expunerea la substanțe chimice acestea stimulând producerea de melanină în piele. De aceea este indicat a se folosi produse cât mai naturale pentru pielea noastră.  Inclusiv contraceptivele pot duce la dezechilibre hormonale și un ten pătat.     

   Exfolierea agresivă sau pieeling-ul chimic pot duce la sensibilizarea tenului și facilitează apariția petelor. În timpul sarcinii sau după sarcină de asemenea poate fi un exces de melanină ce pote duce la apariția petelor maronii de pe ten sau corp. Petele pigmentare maronii pot apărea pe ten, gât, decolteu pe spate sau mâini.

   Melasma poate afecta orice tip de piele de la cel uscat la cel cu acnee.

Cum poți preveni apariția petelor pigmentare?

  Aplică tot timpul cremă cu factor de protecție când ieși din casă chiar dacă te machiezi și fondul de ten are și el o bază protectoare.Încearcă să ai un stil de viață echilibrat fără a fuma și să mânânci alimente cât mai sănătoare. Mai bine mai puțin și calitativ decât mult și rău pentru organism.

   La Biounique am creat o Crema Anti-Pete Pigmentare ce conține ingredient puternice și naturale ce diminuează petele și oferă luminozitate tenului. Se folosește doar seara și pe timp de zi este obligatoriu a se folosi o cremă cu factor de protecție solară.

Ai grjă de pielea ta zi de zi cu produse naturale!

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Cauți o mască pentru punctele negre? - BioUnique

Cauți o mască pentru punctele negre?

Punctele negre sunt o mare problemă cam pentru toată lumea inclusiv pentru bărbați. Excesul de sebum în piele duce automat la formarea de celule moarte și așa apar punctele albe. Sebumul este bun p...

Află mai multe
Crema anti-aging cu peptide si acid hialuronic - Ingrediente si beneficii - BioUnique

Crema anti-aging cu peptide si acid hialuronic - Ingrediente si beneficii

  Unul dintre produsele hit marca BioUnique, crema anti-aging cu peptide si acid hialuronic este formulată cu următoarele patru concepte în gând: Sa ofere o hidratare optimă pentru toate tipurile ...

Află mai multe