Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Termeni și Condiții

 Citiți cu atenție acești Termeni de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru web

Navigarea pe site, culegerea informațiilor și plasarea unei comenzi către Biounique reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile afișate pe site-ul www.biounique.ro Acești termeni pot fi actualizați oricând de către Biounique, fără a avea obligația de a notifica vreun utilizator, vizitator sau client în prealabil. Pagubele sau pierderile de orice natură ale clienților în urma achizițiilor de pe www.biounique.ro vor fi compensate maximum în limita prețului de cumpărare al produselor. Datele personale furnizate către Biounique sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. Biounique nu furnizează adresele de e-mail unor terți, nu încurajază spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să solicite ştergerea din baza de date a adreselor furnizate. Prețurile sunt actualizate la zi. Disponibilitatea este afișată în timp real. Disponibilitatea se poate modifica oricând pe parcursul procesării unei comenzi. Discount-urile, reducerile și promoțiile nu sunt neaparat cumulative. De regulă se aplică reducerea cu valoarea cea mai mare. Produsele comercializate prin intermediul www.biounique.ro sunt noi, prezentate în ambalajul original al producătorului iar în momentul livrării sunt însoțite de factură. Biounique își rezervă dreptul de selectare a clienților, își rezervă dreptul de a refuza colaborarea cu clienții care manifestă comportament și limbaj inadecvat sau au în istoric comenzi refuzate/neridicate.

În calitate de consumator aveți dreptul de a renunța la cumpărare, fără a fi nevoit să justificati decizia de renunțare și a respecta prevederile prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începând de la ziua în care intrați în posesia produsului.

Clientii care plaseaza o comanda si din greseala lor nu cumpara produsul dorit pot:

  • restitui produsul costul transportului fiind suportat de catre client ( produsul nu trebuie sa fie folosit si sa contina si documentele pe care le-a primit, cadouri etc.)
  • Banii se restituie daca se doreste (dar nu si transportul)
  • Sau se poate expedia ulterior produsul dorit (transportul fiind suportat de catre client) 

Clienții care nu sunt mulțumiți de produs îl pot returna și/sau pot alege un alt produs în limita contravalorii produsului returnat, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos Clienții www.biounique.ro pot returna produsele cumpărate numai în ambalajul original, în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primire. Produsul comandat va fi returnat în aceeasi stare în care v-a fost livrat, având aceeași etichetă atașată, ambalajul original și împreună cu documentele de livrare si cadourile primite nefolosite care l-au însoțit. În maxim 30 de zile de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

În toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

RECLAMAȚII

Toate reclamaţiile referitoare la lipsuri din colet, neconformitate produse, erori de facturare, alte produse primite decât cele comandate, vă rugăm să le efectuaţi în termen de 5 zile de la primirea coletului. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru reclamaţiile primite după această perioadă. Pentru orice reclamaţie este necesar să completaţi formularul de reclamaţi.

IMPORTANT: o serie de produse presupun condiţii de păstrare specifice, astfel, reclamaţii ulterioare de calitate nu pot fi primite şi compensate, având în vedere lipsa controlului nostru pentru condiţiile de păstrare.

Pretul

Prețurile afișate în cadrul site-ului www.Biounique.ro sunt în RON. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare.

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.biounique.ro vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-urile colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

Plățile dumneavoastră vor fi procesate de către colaboratorii noștri. În acest sens vă informăm că refuzul comunicării datelor cerute de către aceștia pentru efectuarea plăților va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastră.

PRELUAREA COMENZILOR

Vă rugăm să includeți în comanda dumneavoastră următoarele date: numele produsului, număr bucăti, nume, prenume, adresă de livrare, interval orar preferat pentru livrare, număr telefon mobil, adresa e-mail, modalitate de plată și de expediere.

Orice modalitate de comanda veți alege, veți primi fie un răspuns automat de confirmare a comenzii, fie veți fi contactat telefonic sau prin intermediul unei modalitati electronice de contact pentru a vă confirma comanda si a primi detalii suplimentare, dacă este cazul. În cazul în care nu primești un răspuns din partea noastră în termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, te rugăm să ne contactezi. Biounique își rezervă dreptul să efectueze confirmarea comenzilor şi prin contactarea telefonică a clienţilor.

COȘ CUMPĂRĂTURI ȘI CUPOANE DE REDUCERE

În orice moment, puteți vizualiza coșul de cumpărături și numărul produselor în meniul din partea superioara a site-ului. Dacă aveți un cupon de discount, vă rugăm îl introduceți în rubrica aferentă, din cadrul coșului de cumpărături. Cupoanele de reducere nu pot fi folosite pentru seturile Cadou (care sunt deja reduse) și nu se cumulează cu alte reduceri.

LITIGII

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată din Galati, România.

Informațiile conținute pe acest site sunt publicate cu scop de informare, declarațiile făcute în ceea ce privește produsele, ingredientele și informațiile generale sunt culese din literatura de specialitate, specificațiile tehnice ale produselor cosmetice, specificațiile tehnice ale producătorilor de materii prime. Produsele noastre sunt sigure, neprezentând efecte adverse pentru sănătate. Nu cauzează efecte nedorite câtă vreme sunt folosite în scopul pentru care au fost produse, în conditii normale și respectând perioadă de garanție. Au fost testate și evaluate conform exigentelor regulamentului 1223/2009/EC, de către evaluator calificat al siguranței. Produsele nu conțin substanțe interzise, iar ingredientele din care sunt facute respecta toate conditiile legale de singuranță. Produsele nu au fost testate pe animale.

DISPOZIȚII FINALE

 Biounique își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.biounique.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la departamentul potrivit, datele sunt afişate la rubrica de contact.

.Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic această pagină pentru modificări. Utilizarea în continuare sau accesarea site-ului web după publicarea oricărei modificări constituie acceptarea acestor modificări.

Magazinul nostru este găzduit pe Shopify Inc. Acestea ne furnizează platforma online de comerț electronic care ne permite să vindem produsele și serviciile noastre.

Prin acceptarea acestor Termeni și Condiții, considerați că îndepliniți vârsta majoră în statul sau provincia dvs. de reședință sau că sunteți vârsta majorității în statul sau provincia dvs. de reședință și ne-ați dat acordul dvs. ca persoane minore al căror tutore sunteți, să utilizeze acest site.

Nu aveti voie să utilizati produsele Biounique pentru activitati ilegale sau neautorizate.