Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Povestea BioUnique

Pornind de la nevoia proprie de a găsi soluția potrivită pentru problemele de ten cu care mă confruntam am dezvoltat și cultivat – cu deosebită pricepere și consecvență – pasiunea pentru formulările și rețetele de creme realizate ”în casă”, chiar de mine. Testând și perfecționând combinațiile de ingrediente naturale, am ajuns, astfel, la crearea cremei care avea să îi ofere tenului îngrijirea de care avea nevoie și anume Crema Antiacneică.
Am desăvârșit rețetele de creme, care erau mereu apreciate și recomandate de cei care le încercau, iar asta s-a transformat și a devenit, în timp, misiunea de a oferi beneficiile produselor naturale, preparate handmade, tuturor celor care aveau nevoie.
Ingredientele naturale folosite în produsele Biounique au propietăți extraordinare pentru piele și oferă cremelor o textură deoasebită fiind fine și concentrate. 
 
Cu ajutorul echipei de farmaciști si dermatologi am notificat și veridifcat fiecare produs în parte in laboratoare acreditate din România și din afara tării.  

Gama de produse BIOUNIQUE în colaborare cu natura va oferă produse care indiferent de vârsta sau tipul de ten vă va oferi o piele proaspătă fără pete sau acnee bine hidratată care va redă frumusețea peste ani și ajută să vă simți tânără și frumoasă în orice împrejurare.

Produsele pe care le preparăm nu stau pe raft, ele sunt preparate si expediate în cateva zile!

Alexandra Nichita