Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Formular retur

Conform legii aveți dreptul legal de a returna un produs achiziționat printr-o comandă online în maximum 14 zile de la recepționarea comenzii,fără alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Vânzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile de la data preluării produselor returnate.Conform legislaţiei in vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice. 
 
În cazul în care returnaţi întreaga comandă, este suficientă specificarea nr. facturii în baza căreia aţi primit produsele. În cazul în care returnați produse parțial, vă rugăm să specificați în formular ce produse returnați.
 
Pentru a facilita prelucrarea returului, vă rugăm să atașați  factura la produsele returnate.
 
Pentru a fi eligibil pentru un retur, produsul( produsele) dvs. trebuie să fie neutilizat/e, nedesfăcute sau folosite, de asemenea, trebuie să fie în ambalajul original.
Pentru returul produselor va rugam sa ne trimiteti mesaj la adresa office@biounique.ro  solicitarea dumnevoastra cu datele complete, numarul facturii si produsele pe care doriti sa le returnati.