Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Procedură Returnare

Clientul Biounique, denumit în continuare “consumator”, are dreptul să renunţe la produsele cumpărate, fără a fi nevoit să justifice decizia de renunţare decât cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 10 zile începând de la ziua în care a intrat în posesia fizică a produselor. Conform legislaţiei in vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Se pot returna numai produsele cumparate de pe site-ul www.biounique.ro și neconforme cu specificațiile de pe acest site în momentul cumpărării sau produse trimise eronat de către Biounique.ro. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit, ambalate corespunzător pentru protecția pe durata transportului. NU se vor returna produse folosite sau seturi incomplete.

Produsele ce contin informatii suplimentare – important (de exemplu : nu este indicata femeilor insarcinate) si se doreste returnarea produsului pe motiv ca nu a vazut pe site aceste detaliu, NU se pot returna.

Returnarea produselor catre Biounique va fi realizata prin aceeași metodă de transport prin care aceasta a livrat produsele catre consumator. Nu se pot returna produsele care prezintă modificări fizice (deteriorate, ambalaje desfacute, sigilii rupte, etc) și care nu pot fi revândute.

În maxim 30 de zile de la data returnării, îți vom înapoia contravaloarea comenzii.

Comenzile plasate de catre clienti cu produse gresite se pot returna in starea in care au fost livrate in ambalajul original cu documentele din colet. Transportul este suportat de catre client. Se pot trimite ulterior produsele dorite in intervalul sumei  din prima comanda ( daca produsele sunt mai scumpe se adauga restul sumei in cazul in care sunt mai ieftine banii sunt returnati intr-un cont bancar in maxim 30 de zile) transportul fiind suportat de catre client.

În toate cazurile de mai sus cheltuielile de returnare sunt suportate de client.