Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Cafeina pentru cearcăne ......beneficii

Cafeina pentru cearcăne ......beneficii - BioUnique

Cafeina pentru cearcăne ......beneficii

Apariția cearcănelor pot avea diverse cauze cum ar fi: nopțile nedormite corespunzător, genetic, pielea din jurul ochilor nu este corespunzător hidratată, persoanele cu tenul mai închis sunt mai predispuse și problemele legate de sănătate adică dacă aveți probleme cu tiroida ar trebui să luați în calcul că din cauza asta aveți și ceacănele.  

Practic cercănele sunt vase de sânge și atunci când corpul nu primește oxigen suficient ele se accentueză. Pielea din jurul ochilor este cea mai sensibilă și subțire piele și este recomandat să avem grijă cu atenție de ea mai ales că aici apar și primele riduri de expresie. Fumatul și alcoolul sunt două lucruri care accentuează foarte tare apariția cearcănelor din jurul ochilor. Clar nu ne dorim să avem niste cearcăne adânci și închise la culoare în fiecare zi. De aceea sunt anumite ingrediente pe care le putem folosi pentru diminuarea cearcănelor din jurul ochilor chiar și a celor adânci și negre.

Cafeina pentru cearcănele este unul din aceste ingrediente fiind foarte bun pentru reducerea cearcănelor și a pungilor de sub ochi. De aceea recomandăm a se folosi produse ce conțin cafeină în cremele pentru conturul ochilor. Cafeina are efect lipolitic, drenante, stimulând circulația sanguină, ajută inclusiv la diminuarea pungilor de sub ochi avand efect anti-edematos și nu în ultimul rând tonifică pielea din jurul ochilor. Cafeina pentru cearcăne este unul din ingredientele des întâlnite în cremele pentru conturul ochilor.

Alte recomandări pentru protejarea pielii din jurul ochilor este purtarea de ochelari de soare inclusiv iarna. Masajul în jurul ochilor este un alt lucru simplu pe care îl putem face, foarte benefic atunci când aplici crema anticearcăne maseaza ușor timp de minim 5 minute cu miscări circulare, beți apă și reduceți consumul de cafeină. Pentru un somn calitativ încearcă să nu mânânci sau mai ales sâ bei alcool sau să fumenzi cu minim 3 ore înainte de a te culca și binențeles încearcă să nu adormi foarte târziu. Somnul ajută foarte mult în reducerea cearcănelor și regenerează întregul corp.

Crema anticercăne și pungi sub ochi din gama Biounique nu este un tratament ci este o cremă care se aplică zilnic dimineața și seara pentru reducerea și menținerea sub control a cearcănelor și pungilor de sub ochi. Noi în crema de ochi folosim cafeina pură fiind foarte concentrată și cu rezultate vizibile dacă este folosită în mod corespunzător și constant.

Încearcă să faci schimbări în stilul tău de viața, aplică crema din gama Biounique și vei vedea diferențe remarcabile. Pielea va fi mai netedă, cearcănele se vor reduce inclusiv ridurile fine și pielea va fi mult mai hidratată.

Stabilește o rutină zilnică pentru a putea avea un ten frumos si un contur de ochi cu cearcăne și riduri reduse!

Tu cum îngrijești pielea din jurul ochilor?....dacă o îngrijești ar mai fi o altă întrebare... 😊

1 comentariu

Am comandat, abia astept s-o folosesc si sunt sigura ca o sa fiu multumita de rezultate.

Anghel Maria

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Sfaturi pentru ingrijirea unui ten acneic - BioUnique

Sfaturi pentru ingrijirea unui ten acneic

Acneea este o afecțiune a pielii, glanda sebacee produce mult sebum și produce multe celule în jurul porilor. De aceea cel mai important lucru este spălarea tenului corect dimineața și seara. Ca să...

Află mai multe
Celulita și reducerea ei - BioUnique

Celulita și reducerea ei

Atât de neiubită de toate femeile, celulita sau „coaja de portocală” poate apărea în zonele cu probleme la orice vârstă. Acest lucru duce la apariția diferitelor complexe, a unei dispoziții proaste...

Află mai multe