Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Celulita și reducerea ei

Celulita și reducerea ei - BioUnique

Celulita și reducerea ei

Atât de neiubită de toate femeile, celulita sau „coaja de portocală” poate apărea în zonele cu probleme la orice vârstă. Acest lucru duce la apariția diferitelor complexe, a unei dispoziții proaste și a unei stări depresive. Cel mai adesea, formațiunile de celulită apar sub formă de nereguli la nivelul abdomenului, coapselor și feselor. Masajul manual și cu vid este considerat cel mai eficient mijloc în lupta împotriva celulitei. În același timp, devine cu adevărat eficient doar cu utilizarea unui ulei anticelulitic pentru masaj. 

Astfel de produse sunt folosite și în proceduri cosmetice, cum ar fi împachetări corporale. Uleiul anticelulitic esenţial are un efect stimulant asupra sistemului circulator și limfatic, catalizând procesul de eliminare a toxinelor din organism. Anumite formule de ulei pentru celulită lucrează pentru a stabili echilibrul hormonal și pentru a elimina excesul de lichid. Compoziția uleiului ajută la rezolvarea problemei celulitei și la normalizarea echilibrului apă-grăsimi.

Ce este celulita?

Celulita este o acumulare de diverse substanțe precum reziduuri, lichide, toxine, care se află sub piele. Mai simplu spus, o coajă de portocală urâtă se formează din acele produse pe care corpul uman nu le poate procesa și elimina complet. Există mai multe motive pentru apariția unei astfel de afecțiuni - predispoziție ereditară, alimentație necorespunzătoare și dezechilibrată (dieta poate fi lipsita de vitamine sau, dimpotrivă, există un exces al acestora), lipsa activității fizice, abuzul de țigări, cafea, alcool, medicamente etc.

Atunci când alegi uleiul potrivit, trebuie să iei în considerare compoziția produsului, deoarece diferite substanțe vor avea un efect diferit. Produsele realizate pe bază de ingrediente naturale, accelerează fluxul limfei. Elimină excesul de apă din celule și oferă pielii cantitatea necesară de nutrienți. Dacă utilizezi ulei anticelulitic cu o constanță de invidiat, vei putea reda pielii netezimea și elasticitatea anterioară. 

Spre exemplu, uleiul anticelulitic cu efect Body Slim Biounique, cu extracte naturale are proprietăţi excelente de ardere a grăsimilor, îmbunătățește circulația sângelui,  are efect de remodelare corporală, reduce dimensiunea coapselor, activează arderea depozitelor de grăsime, reduce vergeturile roșii și poate fi utilizat pe tot corpul.

Elimină excesul de lichid și normalizează metabolismul grăsimilor

Uleiul anticelulitic elimină excesul de lichid și normalizează metabolismul grăsimilor. După mai multe proceduri, coaja de portocală va începe să devină tot mai invizibilă. Produsele care conțin ingrediente naturale ajută organismul să elimine toxinele, și în plus, curăță suplimentar porii pielii de excesul de grăsime și alți poluanți.

Uleiul anticelulitic cu extract de coajă de portocală face ca metabolismul să funcționeze din plin, pune în ordine metabolismul grăsimilor și carbohidraților, catalizând procesul de ardere a grăsimilor. Pielea devine mai elastică și mai strânsă, tuberculii de celulită scad și apoi dispar. În plus, un astfel de masaj este o sesiune excelentă de aromoterapie care îmbunătățește starea de spirit.

Ulei anticelulitic cu extracte naturale

Pentru un masaj eficient anticelulitic, este necesar doar ulei de înaltă calitate. Este recomandabil să alegi un produs de înaltă calitate și care să nu conțină componente care îți provoacă alergii. Uleiul cosmetic pentru masaj anticelulitic este format din două părți: o bază și ingrediente active. Pentru a spori eficacitatea, compoziția produsului cosmetic ar trebui să includă uleiuri esențiale anticelulitice de citrice, alge, Fucus, cafeină, extract de cafea, extract de struguri, Rosa Mosqueta și rozmarin. 

Toate sunt saturate cu ingrediente active, a căror acțiune vizează distrugerea celulitei. De exemplu, uleiul anticelulitic Biounique ajută foarte eficient la combaterea depozitelor de grăsime subcutanată, netezește pielea și elimină „coaja de portocală”. Mai mult decât atât remodelează corpul. Oferă o îngrijire echilibrată anticelulitică și are o structură ușoară și relaxantă. Conține un complex anticelulitic vegetal, care favorizează distrugerea formațiunilor grase și asigură procesele de drenaj, și un complex hidratant care ajută la menținerea unui hidroechilibru optim, precum și un complex de vitamine și uleiuri esențiale.

Ulei anticelulitic combinat cu masajul

Majoritatea experților sunt de acord că utilizarea uleiului anticelulitic este de mare ajutor în lupta împotriva celulitei. În același timp, se remarcă faptul că acest remediu trebuie utilizat în combinație cu masajul. Efectul lui este vizibil după prima procedură. Se constată o netezire a pielii și o creștere a elasticității, iar cu masaje repetate se observă o scădere vizibilă a celulitei și o scădere a volumului corporal. În plus, componentele esenţiale îți permit să te bucuri de o ședință de aromoterapie în timpul masajului.

Uleiul anticelulitic este capabil să elimine toxinele, să crească densitatea și elasticitatea pielii. Oferă o piele netedă fără aspect denivelat, descompune bulgării denși de grăsime, accelerează metabolismul, încălzește și tonifiază mușchii, activează metabolismul celular, remodelează corpul. Se recomandă efectuarea procedurilor în cursuri de 10-15 ședințe. Urmează o pauză, după care se pot relua masajele cu ulei anticelulitic. Masajul este recomandat in special pentru pielea lăsată, flască, lipsita de tonus, exces de grăsime corporală, mușchi slăbiți. 

1 comentariu

Buna ziua,

Desi sunt o persoana care face constant sport, sesiuni de 15 – 20 min /zi, ma confrunt pe picioare cu celulita.
Am incercat de – a lungul timpului diverse produse anti celulitice, geluri, creme, uleiuri. Unele bune altele mai putin bune.
Am fost tare incintata cind am vazut ca ati realizat un astfel de produs, mai ales ca este realizat din ingrediente naturale, fara tot felul de bazaconii pe care le gasesti la alte produse.
Cu siguranta pe viitor voi achizitiona acest ulei ptr a ma bucura de efectele lui.

Alina

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Cafeina pentru cearcăne ......beneficii - BioUnique

Cafeina pentru cearcăne ......beneficii

Apariția cearcănelor pot avea diverse cauze cum ar fi: nopțile nedormite corespunzător, genetic, pielea din jurul ochilor nu este corespunzător hidratată, persoanele cu tenul mai închis sunt mai pr...

Află mai multe
Ridurile și prevenirea lor - BioUnique

Ridurile și prevenirea lor

Cum să scapi de ridurile de pe față și din jurul ochilor fără a apela la vizite frecvente la cosmetician și la proceduri costisitoare? Ridurile apar din cauza mișcărilor faciale active, a umidități...

Află mai multe