Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: DE CE APAR COȘURILE? ÎNGRIJIREA CORECTĂ A TENULUI PREDISPUS LA ACNEE

DE CE APAR COȘURILE? ÎNGRIJIREA CORECTĂ A TENULUI PREDISPUS LA ACNEE - BioUnique

DE CE APAR COȘURILE? ÎNGRIJIREA CORECTĂ A TENULUI PREDISPUS LA ACNEE

 Îngrijirea tenului acneic este unul special. Acnee are mai multe cauze: hormonale și nu ne referim doar la adolescenți ci și la persoane adulte din cauza stresului sau în timpul unei sarcini în corpul nostru se întâmplă schimbări majore hormonale și poluarea este încă un factor ce activează acneea.
 
De aceea un ten acneic în special trebuie să aibă o îngrijire adegvată. Tenul trebuie spălat în fiecare dimineată și seară cu un gel potrivit și foarte important este să nu usuce tenul, și care să conțină și ingrediente speciale pentru un ten predispus la acnee. Un lucru foarte important este să aplicăm de 3 ori pe săptămână o mască ce absorbe impuritățile și sebumul lăsând porii curați, tenul fin și catifelat.Din cauza poluării și a machiajului porii se blochează cu impurități și atunci coșurile încep să apară pe tenul tău. Știm că sebumul este o problemă mare pentru un ten gras-acneic dar această problemă se poate diminua cu trecerea timpului doar dacă aplicăm constant o mască specială pe tenul nostru în fiecare săptămână.
 
Tot dacă avem un ten gras - acneic acest lucru nu însemnă că trebuie să nu hidratăm tenul pe timpul nopții în special. Nu toate uleiurile sunt potrivite pentru un ten acneic. De exemplu multe dintre voi folosesc uleiul de cocos, dar el nu este benefic pentru tenul acneic deoarece bochează porii și înrăutățește acneea. Așadar acest ulei nu este benefic pentru tratarea coșurilor cu excepția cazurilor foarte foarte ușoare. Ca să întelegi uleiul de cocos aplicat pe piele este ca o ceară, rămâne pe suprafața tenului blocând porii. Uleiul de cocos fiind un ulei comedogenic.
 
Un ten acneic trebuie să folosescă produse ce conțin ingrediente precum acidul saliclic, niacinamida, uleiuri speciale pentru tenul acneic (Uleiul de Neem), uleiuri esențiale potrivite pentru un ten acneic (Tee Tree, Lavandă, Fragonia), amino acizii din fructe. Un lucru foarte important este să nu folosim produse care ne usucă tenul tot dacă avem un ten gras. Reducerea excesului de sebum se face prin folosirea în mod constant a unei măști speciale pentru îndepărtarea impurităților și sebumului.
În gama noastră avem Serul de Noapte care este formulat cu uleiuri potrivite inclusiv pentru tenul gras. Doar 2-3 picături aplicate seara pe ten sunt potrivite inclusiv pentru tenul gras. El se absorbe ușor în piele având propietăți hidratante și regeneratoare.
 
Important este să ai răbdare deoarece rezultatele unei rutini corecte zilnice și săptămânale(masca) nu apar în câteva zile, fiind necesare câteva săptămâni pentru ca ingredientele să acționeze și tenul să să se obișnuiscă cu o nouă rutină.
Acționează acum deoarece este pentru frumusețea pielii tale!

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

PREPARĂ ACASA LA TINE O MASCĂ PENTRU UN TEN PREDISPUS LA ACNEE - BioUnique

PREPARĂ ACASA LA TINE O MASCĂ PENTRU UN TEN PREDISPUS LA ACNEE

Puteti să preparați chiar acasă la voi o mască excepțională potrivită pentru un ten predispus la acnee - impurițăți!Decojiți o rosie și scoateți toate semintele din ea. Apoi zdrobiți roșia foarte b...

Află mai multe
BENEFICIILE APEI DE IMORTELE - BioUnique

BENEFICIILE APEI DE IMORTELE

Este o floare minunată ce crește pe soluri aride și care își păstrează aspectul frumos după recoltare și uscare. Este o plantă din care se face apa de imortele și ulei esențial de imortele, ambele ...

Află mai multe