Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: BENEFICIILE APEI DE IMORTELE

BENEFICIILE APEI DE IMORTELE - BioUnique

BENEFICIILE APEI DE IMORTELE

Este o floare minunată ce crește pe soluri aride și care își păstrează aspectul frumos după recoltare și uscare. Este o plantă din care se face apa de imortele și ulei esențial de imortele, ambele având propietăți excepționale antirid, anti-îmbătrânire. Oferă tenului catifelare și un aspect sănătos dacă este folosită în mod constant. Planta crește în zone unde este foarte mult soare, de aceea este de un galben superb.
 
Deoarece are și multe propietăți excepționale atât apa florală cât și uleiul esențial sunt mult mai scumpe decât multe alte ingrediente. Dar cu toate acestea noi am adaugat apa de imortele în doua din produsele noastre cele mai îndrăgite Crema Anti-Aging cu peptide și Crema Anticearcăne și Pungi sub ochi și mai nou avem inclusiv Apa de Imortele care se poate achiziționa!
 
Cele doua produse extrase din plantă aduc beneficii unui ten cuperozic, afectat de roșeață, calmează pielea, reduc cearcănele – diminuând dilatația vaselor sanguine, ajută un ten cu cicatrici având un efect regenerator foarte bun. Apa de imortele este foarte bună pentru pulverizare după epilat sau bărbierit la bărbați ea având efect de calmare.
Tu ce produse folosești ce conțin aceste două ingrediente extrase din minunata plantă nemuritoare?

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

DE CE APAR COȘURILE? ÎNGRIJIREA CORECTĂ A TENULUI PREDISPUS LA ACNEE - BioUnique

DE CE APAR COȘURILE? ÎNGRIJIREA CORECTĂ A TENULUI PREDISPUS LA ACNEE

 Îngrijirea tenului acneic este unul special. Acnee are mai multe cauze: hormonale și nu ne referim doar la adolescenți ci și la persoane adulte din cauza stresului sau în timpul unei sarcini în c...

Află mai multe
Petele pigmentare! - BioUnique

Petele pigmentare!

Petele pigmentare sunt petele maronii intalnite cel mai des pe ten, dar le putem avea si pe anumite suprafete de pe corp.Culoarea pielii este cauzată de nivelul melaninei din piele. Pistruii sunt c...

Află mai multe