BENEFICIILE APEI DE IMORTELE

Este o floare minunată ce crește pe soluri aride și care își păstrează aspectul frumos după recoltare și uscare. Este o plantă din care se face apa de imortele și ulei esențial de imortele, ambele având propietăți excepționale antirid, anti-îmbătrânire. Oferă tenului catifelare și un aspect sănătos dacă este folosită în mod constant. Planta crește în zone unde este foarte mult soare, de aceea este de un galben superb.
 
Deoarece are și multe propietăți excepționale atât apa florală cât și uleiul esențial sunt mult mai scumpe decât multe alte ingrediente. Dar cu toate acestea noi am adaugat apa de imortele în doua din produsele noastre cele mai îndrăgite Crema Anti-Aging cu peptide și Crema Anticearcăne și Pungi sub ochi și mai nou avem inclusiv Apa de Imortele care se poate achiziționa!
 
Cele doua produse extrase din plantă aduc beneficii unui ten cuperozic, afectat de roșeață, calmează pielea, reduc cearcănele – diminuând dilatația vaselor sanguine, ajută un ten cu cicatrici având un efect regenerator foarte bun. Apa de imortele este foarte bună pentru pulverizare după epilat sau bărbierit la bărbați ea având efect de calmare.
Tu ce produse folosești ce conțin aceste două ingrediente extrase din minunata plantă nemuritoare?

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare