Descoperă Perlele de Ricin pentru tenul tău!

Perlele de ricin sunt mici capsule solide care conțin ulei de ricin, iar utilizarea acestora în gelurile de față poate oferi o serie de beneficii pielii.


1.Hidratare intensă: Uleiul de ricin este cunoscut pentru proprietățile sale hidratante. Folosirea perlelor de ricin în gelul de față poate ajuta la menținerea hidratării pielii, în special în cazul pielii uscate sau deshidratate. Uleiul de ricin formează o barieră protectoare pe piele, prevenind pierderea de umiditate și menținând pielea hidratată și catifelată.


2.Proprietăți antiinflamatorii și calmante: Uleiul de ricin are proprietăți antiinflamatorii, ceea ce îl face util în tratarea inflamațiilor și iritațiilor pielii. Utilizarea perlelor de ricin în gelul de față poate contribui la calmarea și reducerea roșeții, a acneei și a altor afecțiuni inflamatorii ale pielii.


3.Curățare și detoxifiere: Uleiul de ricin are proprietăți de curățare și detoxifiere, putând ajuta la îndepărtarea impurităților, a sebumului în exces și a altor reziduuri de pe piele. Utilizarea perlelor de ricin în gelul de față poate ajuta la curățarea porilor și la îmbunătățirea aspectului general al pielii.


4.Proprietăți antibacteriene: Uleiul de ricin poate avea proprietăți antibacteriene, ceea ce îl face util în combaterea bacteriilor care pot provoca acnee sau alte afecțiuni ale pielii. Utilizarea perlelor de ricin în gelul de față poate ajuta la menținerea unei pielii mai curate și la prevenirea apariției erupțiilor cutanate.


5.Proprietăți antiîmbătrânire: Uleiul de ricin conține substanțe antioxidante și acizi grași care pot contribui la reducerea semnelor de îmbătrânire, cum ar fi liniile fine și ridurile. Utilizarea perlelor de ricin în gelul de față poate ajuta la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii, conferind un aspect mai tânăr și mai radiant.


La Biounique am formulat Gelul de curățare a tenului ce conține perle de ricin pentru a nu lasa tenul uscat după spălare deoarece are propietăți hidratante.

Tu îl folosești?

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare