Reduce petele maronii de pe ten

❓Ce înseamna unul dintre ingredientele din Crema Anti-Pete Pigmentare - ce reduce petele pigmentare și ofera luminozitate tenului 👉glycerin, water, olea europaea leaf extract, arctostaphylos uva ursi leaf extract.


Extractul de frunze de Olea Europaea (măslin) este bogat în antioxidanți și acizi grași esențiali, care ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii și la prevenirea îmbătrânirii premature. și reducerea petelor maronii. De asemenea, poate ajuta la reducerea inflamației și la îmbunătățirea sănătății pielii.


Extractul de frunze de Arctostaphylos Uva Ursi (busuioc ursului) este bogat în substanțe nutritive, care pot ajuta la îmbunătățirea sănătății pielii și la prevenirea inflamațiilor. De asemenea, ajuta la reducerea hiperpigmentării și la uniformizarea tonului pielii.


În ansamblu, această combinație de ingrediente naturale ajuta la îmbunătățirea sănătății pielii, la menținerea hidratării și la prevenirea îmbătrânirii premature. De asemenea, ajuta la reducerea inflamației și la uniformizarea tonului pielii, oferind o piele mai netedă și mai strălucitoare.

 

Crema din gama Biounique se aplică doar seara si pe timpul zilei foloseste obligatoriu crema cu SPF minim 35+ din gama Biounique

Folosește Crema Anti-Pete Pigmentare pentru un ten luminos.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare