Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: INGREDIENTE ȘI SFATURI PENTRU UN TEN FĂRĂ PETE MARONII!

INGREDIENTE ȘI SFATURI PENTRU UN TEN FĂRĂ PETE MARONII! - BioUnique

INGREDIENTE ȘI SFATURI PENTRU UN TEN FĂRĂ PETE MARONII!

Petele maronii oferă tenului un aspect îmbătrânit, inestetic și asta se datorează trecerii anilor, statul foarte mult la soare fără factor de protecție solară, în urma unei sarcini, pete maronii lăsate de coșuri sau ele pot apărea și din cauza factorilor genetici. De asemenea petele pot apărea și ca urmare a stresului din cauza hormonilor.
Petele maronii pot apărea pe ten, gât, decolteu sau pe corp în diverse zone.
Hiperpigmentarea o știm cu toții sub denumirea de melasmă. Foarte important este ca tratamentele sau cremele pe care le folosim pentru reducerea petelor să se folosească perioade îndelungate. Este de asemenea important să ne exfoliem tenul o data pe săptămână pentru a îndepărta celulele moarte, dar să avem grijă să fie un scrub delicat special pentru ten.
Putem împiedica apariția petelor maronii prin folosirea în orice anotimp a cremelor cu factor de protecție solară (minim30+) și binențeles axpunerea la soare să se facă în orele indicate de specialiști.
Ingrediente ce acționează și ajută la reducerea și dispariția petelorpigmentare  sunt:
  • Vitamina C este o formă stabilă și lipofilă a vitaminei C ce are propietăți antioxidante, îmbunătățind elasticitatea și aspectul pielii prin reducerea petelor pigmentare.
  • Arbutina este un ingredient natural extras din frunzele plantelor ( mure, ciuperci, pere). Inhibă activitatea enzimei tirozinaza aceasta fiind responsabilă pentru formarea melaninei.
  • Acidul kojic este un ingredient gasit în ciupericile din Japonia. Este un ingredient exceptional ce inhibă producerea de melanină
O cremă ce conține cel puțin aceste ingrediente reduce semnificativ petele maronii sau chiar ajută la dispariția lor, dacă este folosită corect.
 
În cazul în care nu știi ce scrub să folosești pentru ten poți cu ușurintă să folosești bicarbonatul de sodiu amestecat cu un pic de ulei. Bicarbonatul are beneficia minunate asupra tenului ajutând și la reglarea ph-ului pielii.
 
Noi folosim aceste ingredient în Crema Anti-Pete Pigmentare din gama Biounique.

 

Ai grijă de tenul tău în fiecare zi și nu uita de protecția solară indifferent de anotimp!

1 comentariu

Multumesc pentru informatile utile din acest articol. Sunt un cumparator al produselor dvs. si sunt multumita de ele.

Georgeta

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Păr deteriorat – Remedii - BioUnique

Păr deteriorat – Remedii

Tot timpul ne dorim să avem un păr sanatos și strălucitor. Aproape zilnic folosim placa de păr sau ondulatorul ceea ce înseamnă că ne ardem părul. Este important să folosim produse speciale înainte...

Află mai multe
PREPARĂ ACASA LA TINE O MASCĂ PENTRU UN TEN PREDISPUS LA ACNEE - BioUnique

PREPARĂ ACASA LA TINE O MASCĂ PENTRU UN TEN PREDISPUS LA ACNEE

Puteti să preparați chiar acasă la voi o mască excepțională potrivită pentru un ten predispus la acnee - impurițăți!Decojiți o rosie și scoateți toate semintele din ea. Apoi zdrobiți roșia foarte b...

Află mai multe