Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Păr deteriorat – Remedii

Păr deteriorat – Remedii - BioUnique

Păr deteriorat – Remedii

Tot timpul ne dorim să avem un păr sanatos și strălucitor. Aproape zilnic folosim placa de păr sau ondulatorul ceea ce înseamnă că ne ardem părul. Este important să folosim produse speciale înainte de întinderea părului sau ondularea lui.  Oricât de mult încercăm să ne protejăm părul el tot devine uscat și fără strălucire adică un păr deteriorat. De aceea azi vreau să vorbesc despre pudra Alma.
Pudra Alma ajută la întărirea firului de păr, combate căderea părului, este tonifiantă pentru scalp, oferă strălucire părului, îmbunătățește rezistența firului de păr, oferă volum părului.  Este o pudră cu un conținut foarte mare de vitamina C. Fructul Alma se consumă și ca atare ajutând la o bună digestie, îmbunătățește vederea, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, ajută tenul afectat de acnee sau pete pigmentare.
.
Poți prepara acasa o mască pentru păr foarte simplu:
  • 1 lingura de pudra alma
  • adaugă apă pănă se formează o pastă omogenă
 
Se aplică pasta pe tot părul inclusiv pe scalp și se lasă să acționeze până la 30 de minute, după care se clătește părul foarte bine.
 
Pentru un păr uscat poți aduga o lingura de ulei (excluzi apa) și pasta o aplici doar pe lungimea firului de păr.
 
Pentru ten poți combina pudra cu un ulei de avocado sau cateva picături din Serul de noapte din gama noastră pentru un ten uscat. Pentru un ten gras poti amesteca doar cu apă pudra și o aplici pe ten lasând-o să acționeze până se usucă bine ( cam 15 minute).
 
Tu ai încercat această pudra minunată? Așteptăm părerea ta!

1 comentariu

Buna ziua, am achiziționat de curând demachiantul, crema de ochi, crema antiacnee , crema antipete însă nu găsesc in oferta aceasta pudra. Cât costa și ce gramaj are? Mulțumesc!

Laura

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

ÎNGRIJIREA TENULUI PE TIMPUL NOPȚII - BioUnique

ÎNGRIJIREA TENULUI PE TIMPUL NOPȚII

SERUL HIDRATANT PENTRU FATA  Nu doar ziua este important să avem grijă de tenul nostru dar și pe timpul nopții. Seara tenul trebuie îngrijit adegvat deoarece pe timpul zilei am purtat make-up pe t...

Află mai multe
INGREDIENTE ȘI SFATURI PENTRU UN TEN FĂRĂ PETE MARONII! - BioUnique

INGREDIENTE ȘI SFATURI PENTRU UN TEN FĂRĂ PETE MARONII!

Petele maronii oferă tenului un aspect îmbătrânit, inestetic și asta se datorează trecerii anilor, statul foarte mult la soare fără factor de protecție solară, în urma unei sarcini, pete maronii lă...

Află mai multe