Păr deteriorat – Remedii

Tot timpul ne dorim să avem un păr sanatos și strălucitor. Aproape zilnic folosim placa de păr sau ondulatorul ceea ce înseamnă că ne ardem părul. Este important să folosim produse speciale înainte de întinderea părului sau ondularea lui.  Oricât de mult încercăm să ne protejăm părul el tot devine uscat și fără strălucire adică un păr deteriorat. De aceea azi vreau să vorbesc despre pudra Alma.
Pudra Alma ajută la întărirea firului de păr, combate căderea părului, este tonifiantă pentru scalp, oferă strălucire părului, îmbunătățește rezistența firului de păr, oferă volum părului.  Este o pudră cu un conținut foarte mare de vitamina C. Fructul Alma se consumă și ca atare ajutând la o bună digestie, îmbunătățește vederea, încetinește procesul de îmbătrânire a pielii, ajută tenul afectat de acnee sau pete pigmentare.
.
Poți prepara acasa o mască pentru păr foarte simplu:
  • 1 lingura de pudra alma
  • adaugă apă pănă se formează o pastă omogenă
 
Se aplică pasta pe tot părul inclusiv pe scalp și se lasă să acționeze până la 30 de minute, după care se clătește părul foarte bine.
 
Pentru un păr uscat poți aduga o lingura de ulei (excluzi apa) și pasta o aplici doar pe lungimea firului de păr.
 
Pentru ten poți combina pudra cu un ulei de avocado sau cateva picături din Serul de noapte din gama noastră pentru un ten uscat. Pentru un ten gras poti amesteca doar cu apă pudra și o aplici pe ten lasând-o să acționeze până se usucă bine ( cam 15 minute).
 
Tu ai încercat această pudra minunată? Așteptăm părerea ta!

1 comentariu

  • Buna ziua, am achiziționat de curând demachiantul, crema de ochi, crema antiacnee , crema antipete însă nu găsesc in oferta aceasta pudra. Cât costa și ce gramaj are? Mulțumesc!

    Laura

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare