MASCĂ PENTRU FAȚĂ - O NECESITATE

Multi oameni se confruntă cu problema coșurilor la vârste fragede sau chiar la persoanele de peste 30 sau 40 de ani. Apariția lor sunt cauzate pe sistem hormonal, emoțional sau chiar la nivel psihic. Dar și aerul din ce în ce mai poluat pote cauza apariția coșurilor și binențeles un ten plin de impurități.
O mască pentru față bine preparată poate reduce coșurile, impurițățile și punctele negre.
Argilele din masca cu cărbune activ din gama noastră conțin magneziu, calciu, fier. Argilele din masca pentru față detoxifiază tenul, acționează asupra coșurilor, punctelor negre, tonifiază tenul, au efect puternic de absorbție a impurităților, desfundă porii, reglează producția de sebum. Argilele au efect anti-bacterian și pot întineri celulele pielii, reduc și previn acneea dacă sunt folosite în mod contant.
Indicat este să folosim măștile pentru față de 3 ori pe săptămână pentru ca pielea să fie mereu curată. Argilele se pot amesteca cu apă normală, cu apă florală, se pot adăuga chiar și câteva picături de lămâie.
Băile cu argile erau foarte apreciate acum câteva sute de ani în urmă. Acest lucru îl putem face și noi acasă pentru a putea avea o piele catifelată și fără impurități. Putem pune în apa din cadă o cantitate mai mare de argile și putem sta până la 30 de minute.
 
Tu folosești în fiecare săptămână mască pentru față?

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare