Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE O CREMA ANTIRID ȘI O CREMĂ ANTI-AGING!

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE O CREMA ANTIRID ȘI O CREMĂ ANTI-AGING! - BioUnique

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE O CREMA ANTIRID ȘI O CREMĂ ANTI-AGING!

Ce cremă alegi?

O crema antirid sau o cremă anti-aging?

Crema antirid are acțiune asupra estopării ridurilor deja apărute. În schimb o cremă anti-aging este mult mai complexă ea acționând și asupra ridurilor existente dar ajută și la reînoirea celulelor pielii, întârzie îmbătrânirea pielii și apariția unor riduri noi. Crema anti-aging din gama noastră este un produs concentrat care ajută pielea să își recapete fermitatea, elasticitatea și tonusulCeea ce poți face este să oferi organismului și suplimente precum coenzima Q10 sau vitamina E.

 

De la ce vârstă poți folosi o cremă anti-aging?

 

Începând cu vârsta de 20 de ani colagenul din piele începe să scadă și fermitatea pielii începe să se reducă. Așa că poți folosi produse anti-aging de la această vârstă pentru ca pielea ta să aibă tot timpul un tonus bun.

Binențeles că mai sunt unele lucruri pentru a putea avea o piele frumoasă: să ne hidratăm corespunzător în fiecare zi, să folosim factor de protecție solară zilnic tot dacă nu este soare sau este iarnă, să dormim suficient și să facem miscare cât d emult putem.

Încă un lucru recomandat de noi este să avem creme cu factor de protecție solară separată de cele anti-aging.

Poate vă întrebați de ce ?

Crema practic este o formulă cu procente din fiecare ingredient în parte și fiecare cremă dacă este făcută pentru a, avea rezultate este doar pentru un singur scop nu 2 sau 3. O cremă cu factor de protecție solară este un produs foarte pretențios de făcut și trebuie să conțină o cantitate precisă din acel ingredient cu factor, dacă mai adăugăm și ingrediente anti-aging nu le mai adăugăm în cantități mari pentru efecte vizibile.

Eu recomand a se folosi o cremă cu factor de protecție separat de cel anti-aging. Ne putem da cu o cremă apoi așteptăm 5-10 minute până se absorbe bine apoi putem aplica cea de a doua cremă.

 

Nu uita dacă ai întrebări sau dorești sa îți spui părerea despre acest articol poți scrie mai jos comentariul tău.

 

Zi faină plină de zâmbete:)

 

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

MASCĂ PENTRU FAȚĂ - O NECESITATE - BioUnique

MASCĂ PENTRU FAȚĂ - O NECESITATE

Multi oameni se confruntă cu problema coșurilor la vârste fragede sau chiar la persoanele de peste 30 sau 40 de ani. Apariția lor sunt cauzate pe sistem hormonal, emoțional sau chiar la nivel psihi...

Află mai multe
TU ȘTII BENEFICIILE ULEIULUI DE BORAGO? - BioUnique

TU ȘTII BENEFICIILE ULEIULUI DE BORAGO?

Știai că uleiul de borago este un ulei cu multe beneficii pentru orice tip de piele?Uleiul de borago este extras din semințele plantei cu același nume ”borago” si este de origine din Asia. Este un ...

Află mai multe