Scapă de celulită și cm în plus

Paullinia Cupana Seed Extract, cunoscută și sub numele de extract de guarana, este un ingredient frecvent utilizat în produsele cosmetice și suplimentele alimentare. Acesta provine din semințele plantei Paullinia Cupana, originară din America de Sud. În ceea ce privește efectele sale asupra celulitei, există unele beneficii potențiale asociate cu acest extract.

1.Proprietăți antioxidante: Extractul de Paullinia Cupana conține antioxidanți, cum ar fi polifenolii și taninurile. Acești compuși pot ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la protejarea celulelor de stresul oxidativ. Prin reducerea daunelor oxidative, extractul de guarana poate contribui la îmbunătățirea sănătății pielii și reduce aspectul celulitei.

2. Stimularea circulației: Extractul de guarana conține cofeină în cantități semnificative. Cofeina are proprietăți vasodilatatoare, ceea ce înseamnă că poate dilata vasele de sânge și poate îmbunătăți circulația în zonele afectate de celulită. Prin stimularea circulației sanguine, extractul de guarana poate contribui la eliminarea toxinelor și a fluidelor acumulate în țesutul adipos, reducând astfel aspectul celulitei.


3.Efect tonifiant și fermitate: Paullinia Cupana Seed Extract conține xantine, cum ar fi teobromina și teofilina, care au un efect de întărire și tonifiere a pielii. Aceste substanțe pot ajuta la creșterea elasticității și fermității pielii, diminuând aspectul denivelat al celulitei și oferind un aspect mai neted și mai uniform.

Începe să folosești și tu acum Uleiul Anticelulitic

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare