Transforma privirea obosită cu cearcăne în una radiantă!

Extractul de Vită Roșie

Acest ingredient ajuta la hidratarea, protecția antioxidantă, reducerea inflamației și îmbunătățirea aspectului general al pielii din jurul ochilor.

Vitis Vinifera Leaf Extract (extract de frunze de struguri): Extractul de frunze de struguri este bogat în antioxidanți, cum ar fi polifenolii, care pot ajuta la protejarea pielii împotriva stresului oxidativ și a daunelor cauzate de radicalii liberi. De asemenea, poate avea proprietăți antiinflamatorii și poate contribui la întărirea capilarelor din zona ochilor, reducând astfel aspectul cearcănelor și al vaselor de sânge dilatate.

Glycerin (glicerina): Glicerina are proprietăți hidratante și emoliente, ajutând la reținerea umidității în piele și la menținerea nivelului de hidratare. Aceasta îmbunătățește textura pielii și reduce aspectul uscat și tern al pielii din jurul ochilor.

Aqua (apă): Hidratează pielea din jurul ochilor și menține nivelul de hidratare optim. O piele bine hidratată este mai suplă și mai elastică, ceea ce poate reduce apariția ridurilor și liniilor fine.

Sodium Benzoate și Potassium Sorbate: Aceste ingrediente acționează ca conservanți și ajută la menținerea prospețimii și siguranței produsului pe termen lung.

Citric Acid (acid citric): Acidul citric stimulează regenerarea celulelor. Acest lucru poate îmbunătăți textura pielii și poate conferi un aspect mai luminos și mai tânăr.

Acum ai mai învatat despre încă un ingredient folosit de noi în Crema Anticearcăne și Pungi sub ochi. Crema se aplică dimineata si seara și se foloseste în mod constant pentru a obține cele mai bune rezultate.

Este important să utilizați produse care sunt potrivite pentru tipul dumneavoastră de piele și să respectați instrucțiunile de utilizare.

 

Începe să folosești Crema Anticearcane si Pungi sub Ochi 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare