Uleiul de Sofrănel -Beneficii

Uleiul de Sofrănel are nenumărate beneficii atât pentru ten cât și ca aliment. Este bogat în antioxidanti, vitamine, acizi grași poli-nesaturați. Pentru ten uleiul de sofrănel are propietăți nutritive, are actiune anti-age, este potrivit pentru o piele uscată, o piele afectată de cuperoză și inclusiv în diminuarea cearcănelor.  Este un ulei ce nu înfundă porii fiind benefic pentru orice tip de ten inclusive cel acneic. Dacă uleiul de sofrănel este folosit ca atare pe un ten acneic trebuie aplicat doar de câteva ori pe săptămână nu zilnic și foarte important seara să se aplice nu pe timp de zi.

Are propietăți regeneratoare și ajută foarte mult menținerea sănătoasă a pielii prevenind exfolierea tenului. Indicat pentru pielea cu eczeme.

Noi folosim Uleiul de Sofrănel în cantitate mare în două din produsele noastre: Crema Anti-Aging și Crema Anticearcăne. Cantitatea de ulei folosită în produsele noastre este mare deoarece dorim să oferim tenului beneficii maxime, de aceea produsele Biounique au un conținut mic de apă distilată.

Ca și aliment acest ulei este bogat în Omega 3 și 6 și ajută foarte mult la reducerea colesterolului și zahărului din sânge. Este indicat persoanelor ce au diabet sau au probleme cu greutatea. Recomandat este a se folosi în salate sau dimineața se poate lua o linguriță de ulei.

Încă un secret este că ajută la stimularea creșterii părului. Se absoarbe foarte bine și nu îngrasă scalpul, el ajutând la o bună circulație sanguină. Încercți să îl încălziți ușor înainte de utilizare.

Tu cum folosești acest ulei? 

       

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare