Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Uleiul de Sofrănel -Beneficii

Uleiul de Sofrănel -Beneficii - BioUnique

Uleiul de Sofrănel -Beneficii

Uleiul de Sofrănel are nenumărate beneficii atât pentru ten cât și ca aliment. Este bogat în antioxidanti, vitamine, acizi grași poli-nesaturați. Pentru ten uleiul de sofrănel are propietăți nutritive, are actiune anti-age, este potrivit pentru o piele uscată, o piele afectată de cuperoză și inclusiv în diminuarea cearcănelor.  Este un ulei ce nu înfundă porii fiind benefic pentru orice tip de ten inclusive cel acneic. Dacă uleiul de sofrănel este folosit ca atare pe un ten acneic trebuie aplicat doar de câteva ori pe săptămână nu zilnic și foarte important seara să se aplice nu pe timp de zi.

Are propietăți regeneratoare și ajută foarte mult menținerea sănătoasă a pielii prevenind exfolierea tenului. Indicat pentru pielea cu eczeme.

Noi folosim Uleiul de Sofrănel în cantitate mare în două din produsele noastre: Crema Anti-Aging și Crema Anticearcăne. Cantitatea de ulei folosită în produsele noastre este mare deoarece dorim să oferim tenului beneficii maxime, de aceea produsele Biounique au un conținut mic de apă distilată.

Ca și aliment acest ulei este bogat în Omega 3 și 6 și ajută foarte mult la reducerea colesterolului și zahărului din sânge. Este indicat persoanelor ce au diabet sau au probleme cu greutatea. Recomandat este a se folosi în salate sau dimineața se poate lua o linguriță de ulei.

Încă un secret este că ajută la stimularea creșterii părului. Se absoarbe foarte bine și nu îngrasă scalpul, el ajutând la o bună circulație sanguină. Încercți să îl încălziți ușor înainte de utilizare.

Tu cum folosești acest ulei? 

       

 

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Crema Antirid - Beneficii! - BioUnique

Crema Antirid - Beneficii!

Ridurile apar în timp și mai ales dacă nu avem grijă corespunzător de pielea noastră. După vârsta de 20 ani colagenul din piele începe să scadă adică pielea nu mare are elasticitate. O piele uscată...

Află mai multe
Cauți o mască pentru punctele negre? - BioUnique

Cauți o mască pentru punctele negre?

Punctele negre sunt o mare problemă cam pentru toată lumea inclusiv pentru bărbați. Excesul de sebum în piele duce automat la formarea de celule moarte și așa apar punctele albe. Sebumul este bun p...

Află mai multe