Crema Antirid - Beneficii!

Ridurile apar în timp și mai ales dacă nu avem grijă corespunzător de pielea noastră. După vârsta de 20 ani colagenul din piele începe să scadă adică pielea nu mare are elasticitate. O piele uscată este o piele mult mai predispusă la riduri, dar trebuie să avem grijă ca și tenul gras să îl hidratăm la fel de mult.

Ridurile pot apărea mai devreme la persoanele care se expun mai mult la soare, care sunt fumătoare sau care nu beau suficientă apă. Dar să nu uităm că factorii de mediu și poluarea au un impact foarte mare asupra pielii noastre.

Crema antirid trebuie să conține anumite ingrediente (și aceste ingrediente să fie în cantitate mare, să fie naturale sau să nu fie diluate) precum: coenzima Q10, peptidele, vitamina E, antioxidanți, acidul hialuronic, vitamina A.

Pe timp de zi trebuie să folosim o cremă care să ne hidrateze pielea tot daca avem un ten gras recomand a se folosi o cremă hidratantă și pe timp de noapte trebuie să folosim un ser foarte hidratant care să conțină aceste ingrediente antirid. Este foarte important ca pe timpul nopții să folosim produse mult mai grase deoarece noaptea pielea se regenerează.

O crema antirid are ca obiectiv diminuarea ridurilor dar frecvența de utilizare trebuie să fie constantă.... cu o floare nu se face primăvară!

Crema antirid stimulează celulele din piele acestea ajutând pielea să rămână hidratată, netedă cu un aspect sănătos.

Noi la Biounique am creat o formulă de cremă care să prevină și să acționeze și asupra ridurilor deja exostente pe ten!

Tu folosești Crema Anti-Aging din gama Biounique?

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare