Ulei de Măceșe presat la rece - nerafinat
Ulei de macese - biounique
Ulei de Măceșe presat la rece - nerafinat
  • Încarcă imaginea în vizualizatorul Galerie, Ulei de Măceșe presat la rece - nerafinat
  • Încarcă imaginea în vizualizatorul Galerie, Ulei de macese - biounique
  • Încarcă imaginea în vizualizatorul Galerie, Ulei de Măceșe presat la rece - nerafinat

Ulei de Măceșe presat la rece - nerafinat

Vânzător
BioUnique
Preț obișnuit
33.91 lei
Preț la ofertă
33.91 lei
Preț obișnuit
39.90 lei
Stoc epuizat
Preț unitar
pe 
Taxe incluse.

Ce beneficii are:

  • Anti-Rid
  • Anti-Aging
  • Regenerator
  • Hrănitor și Hidratant
  • Oferă luminozitate tenului
  • Potrivit pentru tenul cuperozic - roșiatic
  • Reparator pentru o piele cu eczeme sau iritat
  • Potrivit pentru părul uscat
  • Potrivit pentru toate tipurile de ten 
  • Previne și ameliorează aspectul vergeturilor
  • Ulei potrivit pentru o piele atopică

Uleiul de măceșe este un ulei excelent pentru refacerea și regenerarea pielii. Este un ulei potrivit pentru un ten cuperozic sau cu pete inestetice (maronii sau roșii). Uleiul din gama Biounique este 100% natural fără alți solvenți sau conservanți, având o culoare portocalie.  Uleiul de măceșe este bogat în acizi grași (acid oleic, linoleic și linolenic), vitamina E și K.

Aplicat pe ten, gât și decolteu îl hrănește și îi oferă vitaminele necesare unui ten frumos. Elimină imprefecțiunile de pe ten oferind tenului luminozitate. 

Se folosește inclusiv pentru un păr uscat, degradat, ars lipsit de strălucire. 

MOD DE UTILIZARE

Aplică pe ten, gât și decolteu dimineața și seara câteva picături și masează ușor. Se poate aplica pe întreg corpui și se masează ușor până intră în piele. Se aplică și pe lungimea firului de păr și se lasă 30 minute înainte de spălarea lui. 

Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului. Înainte de folosirea oricărui produs cosmetic se face test de sensibilitate pe o porțiune mică și se așteaptă 24 h.

Valabilitate 3 luni de la deschidere. 

 A se păstra la temperaturi intre 5 grd.C si 20 grd.C 

Ingredient (INCI): Rosa Moschata Seed Oil