Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Apa de Imortele - o sursă de frumusețe rară

Apa de Imortele - o sursă de frumusețe rară - BioUnique

Apa de Imortele - o sursă de frumusețe rară

Îngrijirea pielii este importantă la orice vârstă, deoarece, de-a lungul vieții noastre, este posibil să experimentăm o serie de probleme sau preocupări legate de aceasta. Când suntem tineri, experimentăm în principal acnee, dar pe măsură ce trece timpul și pielea își pierde netezimea și luminozitatea, apar mult temutele riduri, pierderea elasticității și fermității. Vestea bună este că există un produs cu multiple beneficii. Apa de imortele, căci despre ea discutăm, se dovedește a fi un real ajutor pentru combaterea mai multor afecțiuni ale pielii. Planta din care se extrage produsul este helichrys (helichrysum), ce are origini meditareneene.

Apa de Imortele se obține din planta helichrys

Există diferite active naturale pentru a trata și de a ajuta încetini trecerea timpului. Unul dintre cele mai cunoscute este helichrysul, care are multe beneficii pentru pielea feței noastre, printre care puterea sa antioxidantă iese în evidență: îmbunătățește țesutul pielii, reduce ridurile și liniile de expresie, tratează hiperpigmentarea pielii și uniformizează tenul. Apa de Imortele are avantajul de a nu crea iritații sau sensibilitate în piele. Trebuie să știțit faptul că în insula mediteraneană Corsica (unde este cultivată și extrasă planta helichrys) planta a fost folosită de mii de ani ca remediu tradițional și este un ingredient foarte apreciat.

Proprietățile uimitoare ale apei de imortele

Puterea plantei se află în florile sale mici galbene, care, după cum indică numele său, sunt veșnic vii. Principalele sale proprietăți pentru îngrijirea pielii sunt cele antiinflamatorii, antioxidante și antibacteriene. În mod tradițional, a fost utilizată pe scară largă în tratamentul cicatricilor, vânătăilor, problemelor de acnee, în plus față de aromaterapie, deoarece are un efect calmant și anti-stres.

Apa de Imortele te ajută să ții pasul cu ritmul energic al vieții, deoarece conține doar ingrediente naturale, iar vedeta este chiar extractul de helichrysum, obținut prin distilarea florilor, care înlătură efectele dăunătoare ale agresiunilor cu care suntem zilnic expuși.

În plus, ajută la promovarea reînnoirii naturale a pielii, acționând în etapele importante ale regenerării pielii, ajutând celulele acesteia să se reînnoiască mai repede. Ca un alt beneficiu al apei, liniile fine sunt netezite și textura lor se îmbunătățește.

Incredibil de bogat în antioxidanți și ușor absorbită de către piele, acest produs aduce în prim plan puterea helichrysului, ce are rol de a îmbunătăți capacitatea naturală a pielii de a se reînnoi și de a lupta împotriva factorilor nocivi. Prin urmare, pielea arată mai netedă și tânără, având o strălucire sănătoasă. Liniile fine de expresie sunt vizibil reduse, iar capacitatea apei de a ajuta la cicatrizare este desoebit de utilă pentru cei care se confruntă cu leziuni ale pielii. Apa de imortele se poate folosi și pe corp, nu doar pe ten, fiind la fel de eficientă.

Iată o rezumare a proprietăților pe care apa de imortele le are

  • Efect de cicatrizare
  • Rol antiinflamator
  • Conferă luminozitate
  • Ideală și pentru ten cuperozic
  • Reface tenul afectat de acnee
  • Contribuie la estomparea hematoamelor
  • Reduce cearcănele
  • Are efect drenant
  • Eficientă în ameliorarea iritațiilor pielii – datorită acțiunii antiinflamatoare și vindecătoare

Dovezi științifice recente au descoperit că floarea de helichrysum are proprietăți medicinale și astăzi există multe studii care evidențiază proprietățile sale: antiseptice, antiinflamatoare, antiseboreice. Se remarcă, printre acestea, puterea sa vindecătoare, regeneratoare și antioxidantă.

Prin urmare, helichrysum nu poate lipsi din produsele cosmetice, iar apa de imortele însumează toate beneficiile plantei. În plus, are o mare valoare în lumea produselor naturale, deoarece este considerată aliatul perfect pentru a trata îmbătrânirea prematură a pielii și îngrijirea pielii sensibile sau iritate, vindecarea acneei. Unele persoane confirmă faptul ca planta are beneficii în tratarea eczemelor, dermatitei și chiar a psoriazisului.

Apa de imortele este produsul de excelență al oricărei rutine zilnice, care oferă și efecte anti-îmbătrânire. Proprietățile antioxidante ale acestei plante ne servesc ca un scut natural pentru a ne proteja de toate daunele la care pielea noastră este expusă: poluare, stres, soare, dietă săracă în nutrienți, acestea fiind adesea principalele cauze ale îmbătrânirii premature.

Extractul de helichrys este ingredientul definitiv împotriva îmbătrânirii pielii, deoarece ajută la combaterea ridurilor și a lipsei de fermitate, oferind în același timp pielii o strălucire și o luminozitate unică, ajutând la uniformizarea nuanței pielii.  

După cum poți vedea, apa de imortele are proprietăți benefice pentru îngrijirea pielii, deoarece planta din care este extrasă are mari puteri antioxidante.

 

 

 

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Spălarea tenului cu un produs delicat - BioUnique

Spălarea tenului cu un produs delicat

Curățarea este primul pas fundamental al rutinei faciale. Este esențial ca pielea noastră să fie curată și fără impurități, astfel încât să rămână sănătoasă și produsele pe care le aplicăm să penet...

Află mai multe
Combaterea acneei cu ajutorul acidului salicilic - BioUnique

Combaterea acneei cu ajutorul acidului salicilic

Acidul salicilic este un ingredient comun în produsele de îngrijire a pielii utilizate pentru tratarea acneei. Funcționează pentru a debloca porii înfundați și pentru a exfolia pielea. Ce este acid...

Află mai multe