Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Apariția cearcănelor - cauze și remedii

Apariția cearcănelor - cauze și remedii - BioUnique

Apariția cearcănelor - cauze și remedii

Cearcănele pot fi genetice și atunci nu le putem reduce, dar de cele mai multe ori este din cauza stilului de viață. Pielea din jurul ochilor este mult mai subțire si fină decât pe restul tenului și în acestă zonă sunt foarte multe vase de sânge subțiri.Un secret este să avem o bună circulație sanguină în jurul ochilor. De aceea noi am preparat crema anticearcăne și pungi sub ochi cu ingrediente ce ajută foarte mult la creșterea circulației sanguine din jurul ochilor.
 
Alte cauze ce duc la apariția cearcănelor este și vârsta, lipsa hidratării corpului cu apă suficientă, trebuie să avem un somn bun, statul în fața calculatorului întețește apariția cearcănelor. Expunerea excesivă la soare de asemenea duce la apariția cearcănelor și să nu uităm de alimentație, ar fi indicat să nu mâncăm foarte multă sare.  
 
Sfaturi pe care le puteți urma acasă ar fi compresele cu apă rece sau ceai verde tot la fel rece. Aplicați pe zona ochilor și stati până simțiți ca se încălzesc apoi repetați procesul de câteva ori.
 
Noi vă recomandăm Crema anti-cearcăne și pungi sub ochi ce conține ingrediente precum extractul de ceaiul verde, cafeina, algele marine, uleiul de sofrănel. Este o cremă anticearcăne ce se aplică zilnic dimineața și seara. Efectele se pot vedea în timp deoarece nu este un tratament este o cremă ce se folosește zilnic și reduce vizibil cearcănele dacă este folosită corect.
Învață să ții sub control cearcănele!
 
Tu ce remedii mai știi împotriva cearcănelor?

 

 

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Ce sunt peptidele și cum te ajută să ai un ten fără riduri! - BioUnique

Ce sunt peptidele și cum te ajută să ai un ten fără riduri!

Peptidele sunt aminoacizi care formează anumite proteine. Acestea din urmă fac parte din organismul nostru din piele și organe.  Cel mai important fiind colagenul deoarece acesta ne ajută să avem u...

Află mai multe
Extractul de Acmella  - Un ingredient anti-rid natural - BioUnique

Extractul de Acmella - Un ingredient anti-rid natural

 Ridurile și lăsarea pielii sunt probleme care încep să apară cu vârsta de 25 de ani. De aceea trebuie să prevenim dar și să acționăm asupra ridurilor acolo unde ele deja sunt.Un ingredient natural...

Află mai multe