Apariția cearcănelor - cauze și remedii

Cearcănele pot fi genetice și atunci nu le putem reduce, dar de cele mai multe ori este din cauza stilului de viață. Pielea din jurul ochilor este mult mai subțire si fină decât pe restul tenului și în acestă zonă sunt foarte multe vase de sânge subțiri.Un secret este să avem o bună circulație sanguină în jurul ochilor. De aceea noi am preparat crema anticearcăne și pungi sub ochi cu ingrediente ce ajută foarte mult la creșterea circulației sanguine din jurul ochilor.
 
Alte cauze ce duc la apariția cearcănelor este și vârsta, lipsa hidratării corpului cu apă suficientă, trebuie să avem un somn bun, statul în fața calculatorului întețește apariția cearcănelor. Expunerea excesivă la soare de asemenea duce la apariția cearcănelor și să nu uităm de alimentație, ar fi indicat să nu mâncăm foarte multă sare.  
 
Sfaturi pe care le puteți urma acasă ar fi compresele cu apă rece sau ceai verde tot la fel rece. Aplicați pe zona ochilor și stati până simțiți ca se încălzesc apoi repetați procesul de câteva ori.
 
Noi vă recomandăm Crema anti-cearcăne și pungi sub ochi ce conține ingrediente precum extractul de ceaiul verde, cafeina, algele marine, uleiul de sofrănel. Este o cremă anticearcăne ce se aplică zilnic dimineața și seara. Efectele se pot vedea în timp deoarece nu este un tratament este o cremă ce se folosește zilnic și reduce vizibil cearcănele dacă este folosită corect.
Învață să ții sub control cearcănele!
 
Tu ce remedii mai știi împotriva cearcănelor?

 

 

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare