Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Extractul de Acmella - Un ingredient anti-rid natural

Extractul de Acmella  - Un ingredient anti-rid natural - BioUnique

Extractul de Acmella - Un ingredient anti-rid natural

 Ridurile și lăsarea pielii sunt probleme care încep să apară cu vârsta de 25 de ani. De aceea trebuie să prevenim dar și să acționăm asupra ridurilor acolo unde ele deja sunt.Un ingredient natural pe care noi îl folosim cu succes în Crema anti-aging este extractul de acmella. Este provenită din Brazilia și sunt recoltate doar florile din care este extract acest minunat ingredient natural. După ce este extras lichidul din florile plantei, rezidurile rămase sunt folosite ca și îngrăsământ în agricultură.

Acest ingredient acționează direct asupra colagenului din piele care este cel care ne oferă o piele netedă și fără riduri. Lipsa colagenului din piele duce la rugozitatea pielii și apariția ulterioară a ridurilor neavând elasticitate. Acest extract îmbunătățește în mod vizibil aspectul pielii (ridurile și lăsarea pielii) reorganizând structura dermei, stimulează celulele și uniformizează aspectul pielii dacă se folosește în mod constant. Acest ingredient nu se folosește ca atare ci doar în compoziții cosmetice.

Pielea își recapătă fermitatea, ridurile sunt reduse, pielea are elasticitate, aspect neted și sănătos!

 

Tu folosești Crema Anti-Aging din gama Biounique?

 

1 comentariu

Recomand cu incredere aceste produse, sunt minunate! Mulțumesc Biounique!

Stancu

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Apariția cearcănelor - cauze și remedii - BioUnique

Apariția cearcănelor - cauze și remedii

Cearcănele pot fi genetice și atunci nu le putem reduce, dar de cele mai multe ori este din cauza stilului de viață. Pielea din jurul ochilor este mult mai subțire si fină decât pe restul tenului ș...

Află mai multe
Crema Antirid - Beneficii! - BioUnique

Crema Antirid - Beneficii!

Ridurile apar în timp și mai ales dacă nu avem grijă corespunzător de pielea noastră. După vârsta de 20 ani colagenul din piele începe să scadă adică pielea nu mare are elasticitate. O piele uscată...

Află mai multe