Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Ce sunt peptidele și cum te ajută să ai un ten fără riduri!

Ce sunt peptidele și cum te ajută să ai un ten fără riduri! - BioUnique

Ce sunt peptidele și cum te ajută să ai un ten fără riduri!

Peptidele sunt aminoacizi care formează anumite proteine. Acestea din urmă fac parte din organismul nostru din piele și organe.  Cel mai important fiind colagenul deoarece acesta ne ajută să avem un ten mai elastic, tânăr și fără riduri. Ca să îți dai seama cam 80% din pielea noastră conține colagen. Peptidele oferă elasticitate mare pielii, reduc ridurile fie ele adânci sau fine, au efect antiinflamator, au efect de regenerare a pielii.
 
Ridurile apar atunci când peptidele din piele scad de aceea noi trebuie să folosim produse cosmetice zilnic ce conțin peptide. Practic noi hrănim colagenul din piele mai ales după vârsta de 30 ani pentru ca acesta să nu scadă. Nehrănind colagenul pielea se poate lăsa, ridurile apar, pielea devine uscată – rigidă adică fără elasticitate.
 
Un lucru la fel de important este să protejăm tenul zilnic cu  o cremă specială ce conține factor de protecție solară minim 30+. Atenție crema trebuie să fie exclusiv pentru protecția solară nu să fie 2 în 1. Fiecare cremă are beneficiile ei. Putem aplica crema cu factor de protecție solară și după 10 minute o aplicăm pe cea cu peptide anti-aging.
 
Peptidele le putem avea în organism și din alimentație ceea ce este esențial. Peștele, ouăle, laptele sunt câteva din ce putem mânca zilnic ca să avem un corp sănătos la interior dar și la exterior. Și să nu uităm de hidratarea întregului organism – trebuie să bem apă zilnic măcar 1l dacă nu putem mai mult.
 
Noi am creat crema Anti-Aging ce conține o cantitate mare de peptide ce te ajută să ai un ten catifelat și sănătos! Tu o folosești?
 

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Petele pigmentare! - BioUnique

Petele pigmentare!

Petele pigmentare sunt petele maronii intalnite cel mai des pe ten, dar le putem avea si pe anumite suprafete de pe corp.Culoarea pielii este cauzată de nivelul melaninei din piele. Pistruii sunt c...

Află mai multe
Apariția cearcănelor - cauze și remedii - BioUnique

Apariția cearcănelor - cauze și remedii

Cearcănele pot fi genetice și atunci nu le putem reduce, dar de cele mai multe ori este din cauza stilului de viață. Pielea din jurul ochilor este mult mai subțire si fină decât pe restul tenului ș...

Află mai multe