Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Petele pigmentare!

Petele pigmentare! - BioUnique

Petele pigmentare!

Petele pigmentare sunt petele maronii intalnite cel mai des pe ten, dar le putem avea si pe anumite suprafete de pe corp.Culoarea pielii este cauzată de nivelul melaninei din piele. Pistruii sunt cei mai intalniti pe ten, ei accentuându-se atunci cand pielea este expusă la soare. Petele pigmentare maronii apar cel mai des din cauza expunerii la soare, pe sistem hormonal (secreția crescută de hormoni) sau dacă folosim scrub foarte abraziv și nu în ultimul rând în urma substanțelor și produselor ce conțin chimicale.
 
Un remediu pentru prevenirea petelor este să folosim creme cu factor de protecție UVA și UVB și evitarea expunerii la soare.
Există și produse cosmetice pentru reducerea petelor pigmentare ce sunt concentrate în ingrediente precum acidul kojic, vitamina C, arbutină, uleiul de crin alb.În gama Biounique găsiți Crema Anti-Pete Pigmentare fiind un produs concentrat în ingrediente ce ajută la reducerea petelor de pe ten.
Dar și un remediu bun la îndemâna tuturor este zeama de lâmâie aplicată pe ten ajută foarte mult la reducerea petelor.
 
Și nu uita protejează-ți tenul cu o cremă ce conține factor de protecție solară chiar și atunci când afară nu este soare,ea nu trebuie să lipsescă din rutină zilnică fie vară sau iarnă.
 
Ai grijă de tenul tău!

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

BENEFICIILE APEI DE IMORTELE - BioUnique

BENEFICIILE APEI DE IMORTELE

Este o floare minunată ce crește pe soluri aride și care își păstrează aspectul frumos după recoltare și uscare. Este o plantă din care se face apa de imortele și ulei esențial de imortele, ambele ...

Află mai multe
Ce sunt peptidele și cum te ajută să ai un ten fără riduri! - BioUnique

Ce sunt peptidele și cum te ajută să ai un ten fără riduri!

Peptidele sunt aminoacizi care formează anumite proteine. Acestea din urmă fac parte din organismul nostru din piele și organe.  Cel mai important fiind colagenul deoarece acesta ne ajută să avem u...

Află mai multe