TU ȘTII BENEFICIILE ULEIULUI DE BORAGO?

Știai că uleiul de borago este un ulei cu multe beneficii pentru orice tip de piele?

Uleiul de borago este extras din semințele plantei cu același nume ”borago” si este de origine din Asia. Este un ulei puțin cunoscut de oameni dar care are foarte multe beneficii. Ajută o piele afectată de rozacee, eczeme, psoriazis,dermatite, eliminând inflamațiile sau mâncărimile neplăcute ale pielii. Calmează pielea și în același timp hidratează și acționează împotriva îmbătrânirii pielii fiind un ulei cu propietăți anti-aging.

Uleiul de borago îmbunătățește vizibil un ten ridat fără elasticitate dacă este folosit în mod constant. Este un ulei potrivit pentru un ten sensibil - uscat. Are o capacitate extraordinara de a regenera pielea avand în compoziția lui o cantitate mare în mod natural de acid gamma linoleic. Dacă ai cicatrici din cauza acneei acesta este un ulei ce te poate ajuta foarte mult. Uleiul de borago este un ulei ce intră adânc în piele pentru a repara celulele în profunzime.

Uleiul de Borago se poate consuma si intern fiind un ulei ce te ajută să scazi în greutate. Ajută la intesificarea metabolismului, blocând celulele grase. Procentul mare din Acidul gama-linoleic care se regăsește în uleiul de borago ajută corpul să scadă în greutate. 

Noi îl folosim în cantitate foarte mare în
Serul de Noapte Anti-Aging ce oferă o hidratare intensă și multe beneficii pentru ten.

Tu folosești Serul de Noapte din gama noastră ce conține acest minunat ulei de borago?

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare