Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: Ridurile și prevenirea lor

Ridurile și prevenirea lor - BioUnique

Ridurile și prevenirea lor

Cum să scapi de ridurile de pe față și din jurul ochilor fără a apela la vizite frecvente la cosmetician și la proceduri costisitoare? Ridurile apar din cauza mișcărilor faciale active, a umidității insuficiente, pierderii elasticității pielii, influenței factorilor genetici, precum și din cauza îngrijirii necorespunzătoare și a o serie de alte motive. Pentru a scăpa complet de riduri, sunt necesare injecții cosmetice sau operații chirurgicale. Cu toate acestea, dacă utilizezi în mod regulat o cremă de față antirid, atunci procesul de formare a schimbărilor profunde legate de vârstă, poate fi încetinit semnificativ.

Rețeta de îngrijire a tenului

Rețeta de îngrijire a tenului este familiară și elementar de simplă: curățare temeinică, hidratare suficientă și îngrijire după cum este necesar. O cremă de față antirid bine aleasă aduce beneficii evidente după 2-3 luni de aplicare regulată. Este important de înțeles că nu ar trebui să te aștepți la miracole dacă utilizezi produse cosmetice fără a adera la o dietă sănătoasă, fără activitate fizică, având tulburări la nivelul tractului gastrointestinal sau dezechilibru hormonal. Crema de față antirid acționează ca un agent de susținere, care sporește efectul atunci când sunt îndeplinite toate condițiile de mai sus. 

Menținerea tinereții

Menținerea tinereții timp de mulți ani este o dorință firească a fiecărei femei. Și bărbații moderni au început astăzi să acorde mai multă atenție aspectului lor. Prin urmare, problema tenului ridat îngrijorează chiar și pe bărbați, nu mai puțin decât pe femei. Pielea feței este foarte sensibilă la diverși factori de influență, și este mai ales susceptibilă la schimbările legate de vârstă. Acesta este un fel de barometru biologic, prin care este ușor de determinat vârsta unei persoane.

De-a lungul anilor, pielea își pierde elasticitatea și fermitatea, ceea ce contribuie la apariția ridurilor, și acesta este un proces inevitabil. Dar poate fi amânată dacă începi să utilizezi din timp crema de față antirid Biounique, care poate fi utilizată de femei și bărbați cu vârsta cuprinsă între +30 și +65 de ani. Nu este ușor să alegi o cremă de față antirid, deoarece piața modernă a produselor cosmetice este suprasaturată. Biounique este un produs cu adevărat demn de cele mai vizibile riduri.

Primele modificări ale pielii apar după 25 de ani. Femeile sunt deosebit de afectate de aceste schimbări. Mulți percep acest proces natural ca pe o tragedie și încep să efectueze atacuri masive asupra ridurilor mici care afectează zona din jurul ochilor. În acest scop, sunt folosite cele mai scumpe proceduri. Totuși, experții insistă să se utilizeze o cremă de față antirid, care funcționează eficient și ar trebui să aibă mai multe proprietăți benefice.

Oferă o hidratare bună pielii și complexul necesar de nutrienți

Pielea oricărei persoane are nevoie de un echilibru de apă stabil. Însă, odată cu vârsta, devine din ce în ce mai dificil s-o menții. Dacă utilizezi în mod regulat o cremă de față antirid, aceasta va ajuta ca epiderma să rețină umiditatea. Modificările pielii legate de vârstă sunt însoțite de o încălcare a proceselor metabolice. Prin urmare, o cremă anti-îmbătrânire ar trebui să conțină complexul necesar de nutrienți, inclusiv vitamine și minerale.

Prezența peptidelor este necesară pentru o nutriție adecvată a pielii. Aproape toate cremele cunoscute pentru îndepărtarea ridurilor sunt saturate cu peptide. Aceste elemente pătrund adânc în suprafața pielii, acționând la nivel celular. Există două tipuri de peptide: cele blocante care relaxează mușchii imitați și cele stimulatoare care accelerează procesul de sinteza a colagenului. Peptidele ambelor grupuri au un efect puternic de întinerire. Crema de față antirid cu peptide este recomandată în special persoanelor care au semne puternice de îmbătrânire pe față.

Bune calități de protecție

Odată cu vârsta, pielea își pierde proprietățile sale naturale de protecție și devine sensibilă la influența mediului extern. Prin urmare, crema de față antirid ar trebui să aibă bune calități de protecție. De exemplu, este important să previi efectele dăunătoare ale razelor ultraviolete, la care pielea deschisă este deosebit de sensibilă. Ofilindu-se, pielea devine flască, iar pe suprafata ei apar riduri imitative. O cremă eficientă antirid le poate netezi, deoarece un astfel de produs îmbunătățește textura dermului. Efectuează o finisare ușoară a feței, transformând aspectul unei persoane.

Stimulează procesul metabolic

Pe măsură ce înaintezi în vârstă, pielea își exercită funcțiile din ce în ce mai puțin. Pentru a-și normaliza starea, este necesar să se stimuleze procesul metabolic și circulația sângelui. Acestei sarcini îi poate face față din plin, doar o cremă de față antirid care previne apariția ridurilor. Toate proprietățile enumerate mai sus sunt inerente produselor cosmetice moderne de ultimă generație. Ar trebui să știi că nu orice cremă poate face față acestei sarcini. De exemplu, poți alege crema de față antirid Biounique, care poate face față cu succes ridurilor. Nu există miracole și nici măcar o cremă de față antirid nu este creditată cu puteri magice. Prin urmare, trebuie să ai grijă de pielea ta zi de zi, folosind un produs cosmetic de înaltă calitate, pentru a-i menține sănătatea și pentru a preveni cu adevărat apariția ridurilor.

 

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

Celulita și reducerea ei - BioUnique

Celulita și reducerea ei

Atât de neiubită de toate femeile, celulita sau „coaja de portocală” poate apărea în zonele cu probleme la orice vârstă. Acest lucru duce la apariția diferitelor complexe, a unei dispoziții proaste...

Află mai multe
Beneficiile folosirii cremei cu protecție solară zilnic - BioUnique

Beneficiile folosirii cremei cu protecție solară zilnic

Razele UV afectează pielea în moduri diferite. De exemplu, pe piele apar pete de vârstă, iar textura acesteia se poate modifica. Există două tipuri de radiații solare: UVA și UVB. Razele UVA sunt c...

Află mai multe