Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: DIFERENTA DINTRE PRODUSELE COSMETICE NATURALE ȘI CELE CONVENȚIONALE

DIFERENTA DINTRE PRODUSELE COSMETICE NATURALE ȘI CELE CONVENȚIONALE - BioUnique

DIFERENTA DINTRE PRODUSELE COSMETICE NATURALE ȘI CELE CONVENȚIONALE

Cosmeticele convenționale conțin uleiuri minerale chimice, derivati din plastic, parabeni, metale grele, alcool... într-un cuvant conțin doar ingrediente artificiale.  Aceste ingrediente ajung în fluxul sanguin iar de acolo migrează către oragnele din corp și binențeles au efecte negative pe termen lung. Folosind produse cosmetice convenționale în corpul nostru există un grad mare de toxicitate ceea ce duce la diverse boli.
În schimb produsele cosmetice naturale conțin ingrediente 100% naturale, nediluate sau facute din diverse ingrediente toxice. Ceea ce înseamnă că ele sunt mult mai concentrate decât cele convenționale, în concluzie tenul nostru trebuie să se obișnuiscă cu un produs cosmetic atât de concentrat în substanțe naturale. Ce nu fac oamenii în general când cumpără un produs cosmetic de orice tip este să facă un test de sensibilitate înainte sa îl folosescă pe toată suprafața pielii. Se aplică o cantitate de produs pe partea internă a încheieturii ( sau pe o suprafață mică unde trebuie să se aplice crema) și așteptați 24 de ore pentru a vedea dacă apare o reacție alergică.
Mulți oamnei în ziua de azi au alergii la diverse lucruri din mediul înconjurător sau diverse ingrediente alimentare (uleiuri, miere, cafeină etc).  Studiile sugereaza ca peste 10% din populație a avut un episod de alergie cutanată la un produs cosmetic. Si de la produsele cosmetic naturale oamenii pot avea alergii deoarece coțin ingrediente naturale cum sunt uleiurile de exemplu care conțin în mod natural diverse substanțe la care unii oameni pot fi alergici. Anumite plante sau flori pot fi ajutate să crească datorită albinelor, dacă unii oameni sunt alergici la tot ce ține de familia albinelor (polen, miere etc) ei pot fi alergici la acel ulei. De aceea este foarte important să se facă un test de sensibilitate înainte de folosirea oricărui produs cosmetic fie el convențional sau natural.
În schimb produsele cosmetice naturale, au termen de valabilitate mic, sunt preparate în loturi mici tot timpul proaspete producătorii neavând stoc nciciodată. Oferă rezultate vizibile, de lungă durată nu dăunează corpului, binențeles dacă ele sunt folosite în mod constant!
 
Tu știi la ce substanțe sau alimente ești alergic?

 

 

 

 

2 comentarii

Multumim!

Irina Sfrijan

Foarte bune produsele !sunt multumita 👍👍

Nicoleta

Lasă un comentariu

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

TU ȘTII BENEFICIILE ULEIULUI DE BORAGO? - BioUnique

TU ȘTII BENEFICIILE ULEIULUI DE BORAGO?

Știai că uleiul de borago este un ulei cu multe beneficii pentru orice tip de piele?Uleiul de borago este extras din semințele plantei cu același nume ”borago” si este de origine din Asia. Este un ...

Află mai multe
ÎNGRIJIREA TENULUI PE TIMPUL NOPȚII - BioUnique

ÎNGRIJIREA TENULUI PE TIMPUL NOPȚII

SERUL HIDRATANT PENTRU FATA  Nu doar ziua este important să avem grijă de tenul nostru dar și pe timpul nopții. Seara tenul trebuie îngrijit adegvat deoarece pe timpul zilei am purtat make-up pe t...

Află mai multe