Sari la conținut

Coșul tău

Coșul tău este gol

Articol: ÎNGRIJIREA TENULUI PE TIMPUL NOPȚII

ÎNGRIJIREA TENULUI PE TIMPUL NOPȚII - BioUnique

ÎNGRIJIREA TENULUI PE TIMPUL NOPȚII

SERUL HIDRATANT PENTRU FATA



Nu doar ziua este important să avem grijă de tenul nostru dar și pe timpul nopții. Seara tenul trebuie îngrijit adegvat deoarece pe timpul zilei am purtat make-up pe ten și mai ales că tenul este afectat de praf și poluare. Noaptea tenul nostru precum și întregul corp se regenerează de aceea trebuie să îi oferim produse hidratante ce ajută la regenerarea pielii.



Foarte important este ca în fiecare seară tenul să fie spălat și demachiat. De asemenea putem exfolia tenul pentru stimularea celulară și o bună circulație sanguină. Recomand un ser hidratant pentru față pe timpul nopții. El trebuie să conțină un complex de ingrediente benefice tipului tău de ten. În mod special un ten uscat trebuie să fie îngrijit seara cu un ser hidratant. Tenul uscat este predispus mai repede la apariția ridurilor de aceea el trebuie să fie mereu hidratat mai ales pe timpul nopții.



Noi la Biounique am conceput un Ser hidratant pentru fata ce conține mai multe uleiuri: zmeură, borago, avocado virgin, rodie și ingrediente ce ajută la reducerea ridurilor și prevenirea acestora (coenzima Q10, extract de acmella) plus vitamina A.  Serul se aplică doar câteva picături seara pe tot tenul, gât și decolteu și se masează ușor. Nu se aplică pe timp de zi deoarece conține Vitamina A.



Serul hidratant hrănește în profunzime tenul, îi redă elasticitatea, ajută la creșterea colagenului în piele, ajută la regenerarea pielii și luptă împotriva îmbătrânirii tenului.



O recomandare pentru tenul uscat în special, este atunci când folosești o mască pentru ten să adaugi 2-3 picături din uleiul tău de noapte si să lași masca să acționeze 20 de minute.
Este suficient seara să aplicăm doar un ser de noapte nu și o cremă deoarece încărcăm foarte mult pielea.



Tu folosești un ser de noapte?



Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Toate comentariile sunt moderate înainte de a fi publicate.

Read more

DIFERENTA DINTRE PRODUSELE COSMETICE NATURALE ȘI CELE CONVENȚIONALE - BioUnique

DIFERENTA DINTRE PRODUSELE COSMETICE NATURALE ȘI CELE CONVENȚIONALE

Cosmeticele convenționale conțin uleiuri minerale chimice, derivati din plastic, parabeni, metale grele, alcool... într-un cuvant conțin doar ingrediente artificiale.  Aceste ingrediente ajung în f...

Află mai multe
Păr deteriorat – Remedii - BioUnique

Păr deteriorat – Remedii

Tot timpul ne dorim să avem un păr sanatos și strălucitor. Aproape zilnic folosim placa de păr sau ondulatorul ceea ce înseamnă că ne ardem părul. Este important să folosim produse speciale înainte...

Află mai multe