Reduce Ridurile și Oferă Hidratare pielii

Acetyl Hexapeptide-8

Acetyl Hexapeptide-8 este un ingredient cosmetic cunoscut sub numele de "Botox în flacon" datorită acțiunii sale similare cu cea a toxinei botulinice.

Reducerea contracțiilor musculare: Acetyl Hexapeptide-8 interferează cu semnalele nervoase care controlează contracțiile musculare, ceea ce duce la relaxarea mușchilor faciali. Aceasta poate reduce formarea ridurilor de expresie și a liniilor fine.

 

Ameliorarea aspectului ridurilor: Prin inhibarea contracțiilor musculare, Acetyl Hexapeptide-8 reduce temporar apariția ridurilor și a liniilor fine, în special cele cauzate de expresiile faciale repetitive.

Îmbunătățirea fermității pielii: Acest ingredient poate stimula sinteza de colagen și elastină, proteinele responsabile de fermitatea și elasticitatea pielii, ceea ce poate duce la un aspect mai tânăr și mai tonifiat al pielii.

Caprylyl Glycol

Umectant: Caprylyl Glycol are capacitatea de a atrage și reține umiditatea, ajutând la hidratarea pielii. Astfel, contribuie la menținerea hidratării și supleței pielii.

Agent de îmbunătățire a texturii: Caprylyl Glycol poate îmbunătăți consistența și textura produselor cosmetice, făcându-le mai plăcute la aplicare și mai ușor de întins pe piele.

Această cremă folosită zilnic reduce ridurile, oferă hidratare și previne îmbătrânirea pielii și apariția altor riduri.

Începe acum să folosești și tu Crema Anti-Aging cu Peptide și Acid Hialuronic

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare